中科大家长论坛

加入论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

[音乐] 音乐欣赏:《cry on my shoulder》在我的肩上哭泣

浮云游子 发表于 2020-2-25 20:17:23 | 显示全部楼层 |阅读模式

哭泣着你的哭泣

坚强着你的坚强

爱的力量

助我们战胜苦厄

爱的力量

带我们穿越悲伤

爱的力量

总能创造出奇迹

cry on my shoulder》
在我的肩上哭泣

If the hero never comes to you
如果你的英雄迟迟未到

If you need someone you're feeling blue
如果你孤独寂寞,情绪低落

If you're away from love and you're alone
如果你离爱遥远,无依无靠

If you call your friends and nobody's home
如果你打电话给朋友却无人应答

You can run away but you can't hide
你可以逃避但你却无处可藏

Through a storm and through a lonely night
一场风暴一个孤独的夜晚过后

Then I show you there's a destiny
明白每个人都有他的命运

The best things in life,they're free
生命中美好的东西都是无价的

But if you wanna cry,cry on my shoulder
如果你想哭,就靠我肩膀上哭吧

If you need someone who cares for you
如果你需要一个关怀你的人

If you're feeling sad your heart gets colder
如果你感到悲伤,心渐渐变冷

Yes I show you what real love can do
我会让你知道真爱的力量

If your sky is grey oh let me know
如果你感到人生灰暗,请让我知悉

There's a place in heaven where we'll go
天堂总有一块我们要投奔的乐土

If heaven is a million years away
如果天堂离我们百万年遥远

Oh just call me and I make your day
只要来个电话,让我与你相约

When the nights are getting cold and blue
夜晚渐冷渐深

When the days are getting hard for you
日子越来越艰难

I will always stay here by your side
我会一直陪在你的身边

I promise you I'll never hide
我向你承诺,我不会躲

But if you wanna cry,cry on my shoulder
如果你想哭,就靠我肩膀上哭吧

If you need someone who cares for you
如果你需要一个关怀你的人

If you're feeling sad your heart gets colder
如果你感到悲伤,心渐渐变冷

Yes I show you what real love can do
我会让你知道真爱的力量

What real love can do
凭借一颗爱你的心

What real love can do
凭借一份真挚的

What love can do
爱的力量是无穷的

What love can do,love can do
但我只想要,能拯救你的力量

评分

文心若水 发表于 2020-2-25 21:03:53 | 显示全部楼层
点赞,英文歌曲,很到位!

津蝶 发表于 2020-2-25 21:24:15 | 显示全部楼层
相信爱的力量,相信爱能创造奇迹!

大路 发表于 2020-2-25 23:20:29 | 显示全部楼层
电脑发的帖子吧?若用手机发帖,文字带音频链接是怎么弄的。

闲庭漫步 发表于 2020-2-26 10:00:21 | 显示全部楼层
相信爱的力量!

楼主| 浮云游子 发表于 2020-2-26 10:23:13 | 显示全部楼层
文心若水 发表于 2020-2-25 21:03
点赞,英文歌曲,很到位!

谢谢文老师聆听支持!

楼主| 浮云游子 发表于 2020-2-26 10:24:05 | 显示全部楼层
津蝶 发表于 2020-2-25 21:24
相信爱的力量,相信爱能创造奇迹!

爱,就是最好的疗愈

楼主| 浮云游子 发表于 2020-2-26 10:24:58 | 显示全部楼层
大路 发表于 2020-2-25 23:20
电脑发的帖子吧?若用手机发帖,文字带音频链接是怎么弄的。

是电脑发的,我没有用手机发过

楼主| 浮云游子 发表于 2020-2-26 10:26:59 | 显示全部楼层

因为爱的力量来自心灵

沧浪 发表于 2020-2-26 11:05:16 | 显示全部楼层
相信真爱的力量,爱能创造奇迹!唱的很感人!点赞!